Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


Dunavox DX-24.68DSC 24 palackos borhűtő

ÚJ
Dunavox DX-24.68DSC 24 palackos borhűtő
94 900 Ft
Hitelkalkulátor
Álló kivitelű kétszekciós borhűtő. Külső borítása fekete, süllyesztett fogantyúval. A hőmérséklet digitális szabályzású. Belső világítása van ( LED ). A készülék termolektromos technológiával készült, rezgésmentes és szabadon mozgatható, a készülék belső hőmérséklete a technológia révén maximum külső hőmérséklet - 15 °C!!

Fontos figyelmeztetések: a készülékek beépíteni, pult alá, vagy egyéb korlátozottan szellőző helyre tenni nem szabad. Sugárzó hő közelébe, ezen belül hűtőszekrényre tenni tilos! Amennyiben a szobai hőmérséklet tartósan meghaladja a 25 °C-ot, a készülék belső hőmérsékletét állítsa magasabbra., (pl 30 °C esetében legfeljebb 15 °C-ra), ellenkező esetben a készülék folyamatos hűtés mellett sem képes elérni a beállított minimum hőmérsékletet, ami a hűtőelem idő előtti meghibásodásához vezet. A fenti figyelmeztetések be nem tartásából adódó meghibásodás nem garanciális.
 • Fontos figyelmeztetések: a készülékek beépíteni, pult alá, vagy egyéb korlátozottan szellőző helyre tenni nem szabad. Sugárzó hő közelébe, ezen belül hűtőszekrényre tenni tilos! Amennyiben a szobai hőmérséklet tartósan meghaladja a 25 °C-ot, a  készülék belső hőmérsékletét állítsa magasabbra., (pl 30 °C esetében legfeljebb 15  °C-ra), ellenkező esetben a készülék folyamatos hűtés mellett sem képes elérni a beállított minimum hőmérsékletet, ami a hűtőelem idő előtti meghibásodásához vezet. A fenti figyelmeztetések be nem tartásából adódó meghibásodás nem garanciális.

   

   

  Vonalkód

  palack (0,75 literes bordeaux)

  technológia

  szekció

  belső hőmérséklet

  készülékház

  ajtóüveg

  ajtókeret

  ajtó fordítás

  ajtózár

  polc

  világítás

  leolvasztás

  beépíthetőség

  szénszűrő

  télvédelem

  űrtartalom

  magasság

  szélesség

  mélység

  hűtőközeg

  fogyasztás

  energia osztály

  klíma osztály

  zajszint

  nettó súly

  5999558431860

  24

  T***

  2

  8 ℃ - 18 ℃

  fekete

  színezett

  fekete

  nem

  nincs

  fém

  van

  no frost

  tilos beépíteni

  nincs

  nincs

  68 liter

  850 mm

  355 mm

  511 mm

  nincs

  151 kWó/év

  B

  N,SN

  38 dB

  20,3 kg

   

 • Gyártó
  DUNAVOX
  Cikkszám
  DX24_68DSC
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  21 kg/db